top of page

REFERENSSIT

Olemme erittäin innoissamme saadessamme esitellä meidän projektejamme! Nämä huippuluokan hankkeet ovat tuloksena pitkästä ja huolellisesta suunnittelusta ja ovat täynnä innovaatioita ja modernia teknologiaa. Ne tarjoavat ainutlaatuisia ja ainutkertaisia elämyksiä asukkaille. Tule mukaan matkaamme ja ota ensimmäinen askel kohti tulevaisuuden koteja.

Logo COfLOW.png

KOy Tuusulan Kauppaholvi

KOy Tuusulan Kauppaholvi on ​ARA-rahoitteinen vuokrakohde. Hankkeessa on yhteensä 89 asuntoa ja pysäköintihalli. Hankkeen tilaajana toimii M2-kodit ja päätoteuttajana Riisula-rakennus Oy. COfLOW toimii hankke projektinjohtourakoitsijana. 

KOy Tuusulan Kauppaholvi

Asunto Oy Kirkkonummen Nalle

As Oy Kirkkonummen Nalle on vapaa­ra­hoit­teinen vuokrakohde, jonka lämmi­tys­muotona toimii maalämpö ja jonka energialuokka on A. Hankkeessa on asuntoja yhteensä 92 kpl. Hanke toteutetaan Toivo Groupille. 

Asunto Oy Kirkkonummen Nalle

KOY Järvenpään Myllytie 14

KOY Järvenpään Myllytie 14 on ARA-ra­hoit­teinen vuokrakohde, jonka lämmi­tys­muotona toimii maalämpö ja jonka energialuokka on A. Hankkeessa on asuntoja yhteensä 50 kpl. Hanke toteutetaan Y-Säätiölle / M2-kodeille. 

KOY Järvenpään Myllytie 14
bottom of page