top of page
COfLOW AsOy Kirkkonummen Nalle

MEIDÄN TAPAMME RAKENTAA

Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden asumisen konseptiimme, joka on suunniteltu yhdistämään moderni elämäntyyli, energiatehokkuus ja ekologinen vastuullisuus. Konseptitalomme tarjoaa kiinteistösijoittajille houkuttelevan ja kestävän investointimahdollisuuden, mikä vastaa kasvavaan kysyntään ympäristöystävällisistä ja energiatehokkaista asuinratkaisuista.

Jokainen yksikkö tässä ainutlaatuisessa konseptissa on A-energialuokan mukainen, mikä takaa alhaiset käyttökustannukset ja pienemmän hiilijalanjäljen. Lattialämmitys, aurinkopaneelit ja ensisijaisesti maalämpö, joka on yhdistetty lattian viilennykseen, varmistavat optimaalisen sisäilman lämpötilan ja energiatehokkuuden vuoden ympäri.

Sähköautojen latauspisteet ja sähköpyörien latauskaapit pyörävarastossa ovat merkittäviä lisäarvoja, jotka vastaavat nykypäivän ekotietoisen vuokralaisen ja ostajan vaatimuksiin.

 

KNX-kotiautomaatiojärjestelmä tuo älykkäät kodin hallintaratkaisut suoraan käyttäjien sormenpäille, mahdollistaen valaistuksen, ilmanvaihdon ja lattialämmityksen ohjauksen sekä veden ja sähkön kulutuksen seurannan ohjauspaneelin kautta.

Tyylikkäät kylpyhuonemoduulit, yli 2,7 metriä korkeat huoneet ja kestävät mikrolaminaattiovet keittiössä tarjoavat houkuttelevan ja korkealaatuisen asumiskokemuksen, mikä on olennaista vuokralaisten tyytyväisyyden ja pitkäaikaisten sijoitustuottojen kannalta. Vuotovahti tarjoaa lisäturvaa vesivahinkojen varalta, mikä on olennainen osa riskienhallintaa.

Meidän konseptitalomme on suunniteltu olemaan paitsi houkutteleva sijoitus myös kestävä valinta, joka voi vahvistaa kiinteistöportfolionne arvoa ja houkuttelevuutta pitkällä aikavälillä. Astu rohkeasti kohti tulevaisuuden asumista ja näe, miten meidän konseptimme voi tuottaa merkittävää lisäarvoa sijoituksillesi.

bottom of page