top of page
COfLOW Järvenpään taidekortteli

Yhdessä rakennamme tulevaisuutta

Yhdessä asiakkaamme kanssa emme vain rakenna kerrostaloa, vaan luomme ainutlaatuisen kodin, joka ylittää sekä taloudelliset että laadulliset odotukset. Meillä on yhteinen visio: luoda koteja, jotka heijastavat laatua, ympäristöystävällisyyttä, kestävyyttä ja tyylikkyyttä.

Meidän avoimet liiketoimintamallimme eivät ainoastaan varmista projektin läpinäkyvyyttä, vaan ne myös takaavat kaikkien osapuolten tavoitteiden saavuttamisen ja ylittämisen. Jokainen askeleemme on suunniteltu olemaan järkevä ja tehokas, mikä takaa, että palvelumme tuovat lisähyötyä kaikille osapuolille ja edistävät laajempaa hyvinvointia asiakkaillemme. Tämä ei ole pelkästään asuntorakentamista, vaan sitoutumistamme luoda elinvoimaisia ja kestäviä asumisratkaisuja, jotka kestävät aikaa.

Meidän palvelut

01

Hankekehitys

Teemme unelmistanne totta uusien asuinkerrostalojen maailmassa. Tarjoamme rakentamisen hankekehityspalvelua, joka tuo visionne eloon – ajallaan ja budjetin mukaisesti. Kokenut tiimimme työskentelee tiiviisti kanssanne jokaisessa vaiheessa, varmistaen, että jokainen yksityiskohta on huolella harkittu ja toteutettu. Avoimuus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä, mahdollistaen sujuvan projektin edistymisen ja onnistuneen lopputuloksen. 

03

Rakentaminen

Rakennamme asuinkerrostalot 30% nopeammin kuin kilpailijat, ja samalla panostamme ympäristöystävällisyyteen luomalla vähähiilisiä asuinkerrostaloja. Tiimimme ammattitaito yhdistettynä tehokkaisiin prosesseihin takaa sujuvan ja laadukkaan rakennusprojektin. Tarjoamme erinomaista rakentamispalvelua uusien asuinkerrostalojen rakentamiseen, keskittyen sekä aikataulun, budjetin että ympäristön huomioimiseen.

02

Suunnittelu

Tarjoamme kumppaneidemme kanssa erinomaista suunnittelupalvelua uusien asuinkerrostalojen rakentamiseen. Kokenut tiimimme yhdistää ammattitaitonsa luodakseen innovatiivisia ja toimivia suunnitelmia, jotka täyttävät rakennusstandardit ja varmistavat projektinne onnistumisen. Panostamme avoimeen kommunikaatioon ja tiiviiseen yhteistyöhön kaikkien osapuolten kanssa, mikä takaa sujuvan etenemisen alusta loppuun. 

04

Ylläpito

Tarjoamme ammattimaista ylläpitopalvelua säilyttäen rakennustenne arvon ja mukavuuden. Kokenut tiimimme hoitaa teknisen huollon, siisteyden ja turvallisuuden luotettavasti. Panostamme kestäviin ratkaisuihin tuoden säästöjä ja vähentäen ympäristön kuormitusta. Valitsemalla meidät, valitsette kumppanin, joka takaa rakennuksenne laadukkaat olosuhteet ja pitkäikäisyyden.

Astukaa rohkeasti kohti vähähiilistä ja laadukasta asuinkerrostaloa – olemme täällä varmistamassa, että matka on sujuva ja lopputulos ylittää odotuksenne.

bottom of page