top of page

Referenssit

Olemme ylpeitä esitellessämme projektejamme, jotka ovat huippuluokan innovaatioiden ja modernin teknologian mestariteoksia. Nämä hankkeet tarjoavat asukkaille enemmän kuin vain kodin - ne tarjoavat elämyksiä. Lähde mukaan matkallemme kohti tulevaisuuden asumista!

COfLOW KOy Tuusulan Kauppaholvi

01

KOy Tuusulan Kauppaholvi

Tämä ARA-rahoitteinen vuokrakohde, joka ylpeilee A-luokan energiatehokkuudella, käsittää 89 modernia asuntoa sekä pysäköintihallin, tuoden laadukasta asumista Tuusulaan. Yhteistyössä M2-kotien ja Riisula-rakennus Oy:n kanssa, olimme ylpeitä johtamassa projektia kohti onnistunutta toteutusta.

02

Asunto Oy Kirkkonummen Nalle

Kirkkonummen Nalle on energiatehokas vuokrakohde, jossa on 92 tyylikästä asuntoa maalämmöllä ja A-luokan energiatehokkuudella. Toteutimme tämän hankkeen Toivo Groupille, asettaen uuden standardin kestävälle ja mukavalle asumiselle.

COfLOW AsOy Kirkkonummen Nalle
COfLOW Järvenpään Taidekortteli Myllytie 14

03

KOY Järvenpään Myllytie 14

Järvenpään Myllytie 14, ARA-rahoitteinen vuokrakohde, tarjoaa 50 viihtyisää asuntoa maalämmöllä ja A-luokan energiatehokkuudella. Yhteistyössä Y-Säätiön ja M2-kotien kanssa, loimme kodikkaan yhteisön, joka yhdistää kestävyyden ja asumismukavuuden.

bottom of page